Imamo ideju!- webinar o Projektima solidarnosti

Large esc

Agencija za mobilnost i programe Europske Unije u sklopu tjedna webinara za programe Erasmus+ i Europske snage solidarnosti organizira webinar o Projektima solidarnosti pod nazivom "Imamo ideju" koji će se održati 29.ožujka 2021. godine od 10 do 13 sati.


Projekti solidarnosti aktivnost je u okviru programa Europske snage solidarnosti koja omogućuje skupini od petero mladih ljudi u dobi od 18 do 30 godina da dobiju bespovratna sredstva kako bi zajedničkim snagama proveli svoju ideju/inicijativu i potaknuli konkretnu promjenu u svojoj zajednici na području Hrvatske s naglaskom na potresom pogođena područja (Petrinja, Glina, Sisak...).


Interaktivni webinar "Imamo ideju!" organizira se kako bi se mladima i organizacijama mladih i za mlade pomoglo oko prijave projekata solidarnosti. Djelatnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije na webinaru reći će nešto više o samoj aktivnosti "Projekt solidarnosti", objasniti proces prijave te predstaviti uspješno provedene projekte solidarnosti u Hrvatskoj. Događaj je namijenjen mladima, predstavnicima udruga, srednjih ;kola ili drugih organizacija i ustanova.


Prijaviti se možete OVDJE