Logo
<p>http://www.uzorhrvatske.hr/info/najave/252-zelimo-li-spasiti-nas-planet-najava-iduceg-dogadanja-za-odrzivost-planeta-zemlje</p>

Želimo li spasiti naš planet? ­- Najava idućeg događanja za održivost planeta Zemlje

Large pozivnica   doga anje za odr ivost planeta zemlje 09042019


Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) organizira događanje za održivost planeta Zemlje 09.04.2019. godine u gradu Koprivnici.


Događanje će započeti u 16:00 sati u Kinu Velebit prikazivanjem dva dokumentarna filma održive tematike: „Posljedice proizvodnje hrane i lijekova“ i  „Planinarenje za klimu“.


Nastavak događanja je u 17:00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ gdje će se održati otvoreni dijalog na teme obuhvaćene dokumentarnim filmovima, a u sklopu programa „Zelena knjižnica“.


Cilj događanja je informirati javnost i potaknuti na razmišljanje o važnosti održivog investiranja i upravljanja za održivost planeta Zemlje, kroz ponajbolje primjere iz svijeta.


Prikazivanje dokumentarnih filmova je dogovoreno izravno s autorom Sasjom Beslikom, glavnim direktorom održivih financija švedske Nordea Bank AB. Sasja Beslik je renomirani svjetski stručnjak iz područja održivih investicija i upravljanja. Proglašen je najboljim švedskim bankarom i savjetnik je Svjetskog ekonomskog foruma. Svojim radom i djelovanjem teži razvoju ekonomije na odgovoran način, zaštiti prirode i suživotu ljudi s prirodom.


Ključno je pitanje danas: Želimo li spasiti naš planet?


http://www.uzorhrvatske.hr/info/najave/252-zelimo-li-spasiti-nas-planet-najava-iduceg-dogadanja-za-odrzivost-planeta-zemlje