DOBRE VIJESTI

Transnational Giving Europe pokrenuo novi digitalni alat - online europski katalog neprofitnih organizacija

28. studenog 2023. Transnational Giving Europe pokrenuo je novi digitalni alat - online europski katalog neprofitnih organizacija.

S ovim novim alatom, sve dobrotvorne organizacije registrirane u TGE-u s mrežnom stranicom za donacije bit će prikazane i pretraživane prema nazivu ili zemlji poreznog prebivališta donatora. Cilj je poboljšati prikupljanje sredstava diljem Europe i pomoći da stupe u kontakt s donatorima u ključnim prigodama i događajima darivanja. Osim toga, novi alat će sadržavati odjeljak "Projekti mjeseca", prikazujući tri izvanredne dobrotvorne organizacije svakog mjeseca.

Za prvi fokus dana velikodušnosti i za proslavu GivingTuesday, u partnerstvu  s GivingTuesday aktivirat će darivatelje diljem europske mreže te pozvati europske donatore da podrže dobrotvornu akciju diljem kontinenta na ovoj godišnjoj proslavi. U budućnosti će dobrotvorne organizacije koje su postavile TGE internetsku stranicu za donacije dobiti set alata koji će sadržavati materijale za širenje riječi o ovom novom alatu svojim donatorima.

Imaš Ideju?

Ako želiš pokrenuti inicijativu, akciju, projekt za dobrobit lokalne zajednice ili pojedinaca u lokalnoj zajednici, ovo je mjesto na kojem ga možeš predstaviti i pronaći podršku. Platforma ZADobroBIT! okuplja filantrope koji pomažu provedbu ideja za opće dobro. Registracija