PHILEA FORUM ŠIBENIK 2023

Trokut Šibenik

PHILEA Forum - Site Visit PHILEA Forum Šibenik 2023

Site visit - Trokut Šibenik

Sigurno znate da bilo koji poligon, kao što je kvadrat, osmerokut ili peterokut se može podijeliti u niz trokuta , a da je zbroj unutarnjih kutova svakog trokuta uvijek jednak te iznosi 180 stupnjeva. No, jeste li znali da je trokut najsnažniji osnovni geometrijski oblik jer ravnomjerno na svoje tri stranice raspodjeljuje sile koje utječe na njega.

Centar za nove tehnologije i poduzetništvo ''Trokut'', smješten u Šibeniku, prostor je međusektorske suradnje poduzetnika, organizacija civilnoga društva i institucija koje predstavljaju njegove ''geometrijske strane'', usmjerene na bolju, pristupačniju i održiviju budućnost, međusobno se podupirući na putu do cilja.

Stanovnici trokuta su startupi, programeri, freelanceri, digitalni nomadi i društveni poduzetnici koje ćete imati priliku upoznati u njihovom svakodnevnom radu, a ujednom će vam oni predstaviti svoje ideje, inovacije i projekte s naglaskom na STEM, robotiku i AI, njihove izazove i prilike.

Hrvatska Šibenik

Imaš Ideju?

Ako želiš pokrenuti inicijativu, akciju, projekt za dobrobit lokalne zajednice ili pojedinaca u lokalnoj zajednici, ovo je mjesto na kojem ga možeš predstaviti i pronaći podršku. Platforma ZADobroBIT! okuplja filantrope koji pomažu provedbu ideja za opće dobro. Registracija